marți, 25 august 2009

Cum poţi să fii numită o târfă?

Întrebarea de azi este: Cum poţi să ajungi să fii numită o târfă?SAU mai simplu: Cum poţi să fii o târfă?
Am găsit o carte. "Call-girl.Memoriile unei dame de companie".Mai exact memoriile unei din acele persoane pe care noi le numim "târfe".
Credem ca cele pe care le numim "târfe" sunt acele persoane care,şi-o trag,pentru că au nevoie de bani,dar gândiţi-vă de două ori când le faceţi târfe pe acele femei.Pentru că nu ele merita asta.Pentru că fac acest lucru,deoarece omul în general,este obsedat de sex.Şi dacă nu are parte de sex,caută sex.Aşadar ar da oricâţi bani ar avea pentru sex.Deci viaţă de 'târfă' este bine plătită.Şi dacă ai un copil,eşti văduvă,şi eşti pe străzi.Încerci de ani buni să-ţi găseşti un serviciu,dar nu găseşti.Şi nu ai cu ce să-ţi întreţii copilul.Chiar nu ai cu ce.Ce ai de gând să faci? Sa furi?Sa cerşeşti?Nu prea ajută,nu? Ce ar fi sa fiu o târfă cu bun simţ.Pentru că aşa le numesc eu.Asta e o târfa care se respectă.Şi nu ele merită numite târfe.
Mai este şi altă categorie de ' târfe'.Femeile cărora le face plăcere să facă sex,pe bani.Pentru că astea sunt pasiunile lor.SEXUL ŞI BANII.Şi de ce să nu le combine pe amândoua? De ce să nu muncească.în adevăratul sens al cuvântului?După cum le spun eu,acestea sunt târfe din plăcere.Pentru a avea şi ele plăcere,şi omul doritor de sex.
După părerea mea,nu astea sunt adevăratele târfe.Dupa parerea mea,o târfă,se recunoaste după comportament,nu dupa bani,nu dupa vagin.Ca să ai pretenţii de târfă adevarata,trebuie să te comporţi HIDOS.Să minţi,să inşeli,să faci oamenii sa sufere.Pentru mine aia e o adevarată târfă.
Aşa că,nu vă grabiţi să le judecaţi,atâta timp cât nu ştiti cine sunt adevăratele "târfe".
Şi revenind la întrebare: Cum poţi să fii numită o târfă? Muult mai simplu!Nu trebuie sa faci nimic din toate cele 3 tipuri de târfe.
Deeci..Cum poţi să fii numită o târfă? Simplu! Doar enerveaza-ma>:)

Un comentariu:

  1. Mda..TARFA e aia care nu isi cauta munca, care nu are de se intretinut decat pe ea si ii place ceea ce face! Tarfa e si aia care distruge relatii! Ai dreptate! Funny finalul:))

    RăspundețiȘtergere